Mаалска акција за разубавување и освежување на детското игралиште во населбата Пребег од Штип

Во рамките на иницијативата „Мрдни со Прст“ во организација на ОЖОСВН и партнер организацијата EcHO Educational Humanitarian Organization од Штип, на 5ти мај се спроведе маалска акција за разубавување и освежување на детското игралиште во населбата Пребег од Штип.