ПОЧЕТНА

ЖЕНСКИОТ АВТОБУС И ПОРТОКАЛОВАТА ЗОНА ВО ШТИП

ЖЕНСКИОТ АВТОБУС И ПОРТОКАЛОВАТА ЗОНА ВО ШТИП, ВО САБОТА 28.11. И НЕДЕЛА 29.11.2015.
Во сабота во х.Изгрев со почеток во 10 часот работилница на тема себеспознавање на жената, а во недела на Плоштад Слобода во 12 часот почнуваме со маршот во центарот на градот и правиме портокалова панделка во портокаловата зона. 
Приклучете се во борбата против насилството врз жените и девојките и земете учество во активностите! ЗАЕДНО МОЖЕМЕ МНОГУ, ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ!!!
СТАВИ ТОЧКА!!!