ПОЧЕТНА

Let’s create waves of change for Gender Equality

Во рамки на проектот „Let’s create waves of change for Gender Equality“ финансиски поддржан од Kvinna till Kvinna, членовите на ЕХО започнаа со активностите за изработка на нов Стратешки план на ЕХО.