ПОЧЕТНА

Активност на ЕХО за промоција на новиот закон за БПП

Во денешните активности на ЕХО насочени кон промоција на бесплатната правна помош, отворено со информации за граѓаните. Тимот на ЕХО, воден од ентузијазмот на волонтерките Викторија, Ребека и Матеја, делеше информативни флаери за новините во бесплатната правна помош кои стартуваат веќе од вторник, 01 октомври.