Едукативно-хуманитарна организација ЕХО

Адреса: ул. "Христијан Карпош" бр.6/4, 2000 Штип, Република Северна Македонија

Седиште: ул. “Тодор Коларов“ бр.26, 2000 Штип, Република Северна Македонија

тел.   ++389(0)32 384143

моб.  ++389(0)70 831143

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Доколку имате прашање или коментар можете да не контактирате преку следнава форма: